Stand-Up – Nikolaj Stokholm, Ruben Søltoft & Jakob Thrane

DRIVE-IN COMEDY CLUB

Kom til Drive-in Comedy Club når Copenhagen Drive-in samler en række af Danmarks aboslut bedste komikere i 6 forskellige shows.

6 shows for fuld udblæsning med jokes, humor, satire og skæve sjove vinkler på samfundet, dagligdagen og alt det andet.

Drive-in Comedy Club spiller 6 datoer med 2 shows hver dag. Klik her for at sikre dig billet til et eller flere shows.

Nikolaj Stokholm ligger i spidsen som en af landets største komikere netop nu. Med sin skæve og legesyge komik, formår Stokkefar altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom vis. Hans verdenssyn gennem brillen er bare lige liiiidt sjovere end alle vores andres og når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Ruben Søltoft  er en af tidens mest unikke komikere ! Hans historier som ofte tager udgangspunkt i hans eget liv, peppes op af hans krøllede fantasi og så bliver det for alvor sjovt. Når du er selskab med Ruben, når du næsten ikke at grine færdig, før du får den næste joke serveret. Hans  formidable evne til at formulere dagligdagsscenarier med maleriske beskrivelser, samt et overlegent talent for brug af både fysik og grimasser giver en komisk totaloplevelse, som Ruben er både kendt og elsket for.

Jakob Thrane Jakob Thrane er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der har hittet med comedy-sangene ”Forfest” og ”Mindreværd” samt laver sketches på YouTube. Ligesom han også har optrådt med sine egne one-man shows ”DU NÅ DUM JO” og ”En Grøn Sofa”.


Date

01 07 2020

Time

16:30 - 17:30

Pris pr. bil

Kr. 569,00-669,00

The event is finished.