Stand-Up – Nikolaj Stokholm, Lars Hjortshøj & Mark Le Fevre

DRIVE-IN COMEDY CLUB

Kom til Drive-in Comedy Club når Copenhagen Drive-in samler en række af Danmarks aboslut bedste komikere i 6 forskellige shows.

6 shows for fuld udblæsning med jokes, humor, satire og skæve sjove vinkler på samfundet, dagligdagen og alt det andet.

Drive-in Comedy Club spiller 6 datoer med 2 shows hver dag. Klik her for at sikre dig billet til et eller flere shows.

Nikolaj Stokholm ligger i spidsen som en af landets største komikere netop nu. Med sin skæve og legesyge komik, formår Stokkefar altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom vis. Hans verdenssyn gennem brillen er bare lige liiiidt sjovere end alle vores andres og når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Lars Hjortshøj er en af de bedste performere og ypperste komikere, vi har herhjemme. Du kender ham fra TV, radio og film. Men det er stand-up, der har været omdrejningspunktet for hans karriere. Hans unikke personlighed på scenen kombineret med et kæmpetalent for at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse helt for sig.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af landets mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Mark har siden koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow Bøvl, der landede ham en nominering som Årets Komiker 2019.


Date

26 06 2020

Time

16:30 - 17:30

Pris pr. bil

Kr. 569,00-669,00

The event is finished.