Stand-Up – Nikolaj Stokholm & Ruben Søltoft & Kasper Gross

DRIVE-IN COMEDY CLUB

Kom til Drive-in Comedy Club når Copenhagen Drive-in samler en række af Danmarks aboslut bedste komikere i 6 forskellige shows.

6 shows for fuld udblæsning med jokes, humor, satire og skæve sjove vinkler på samfundet, dagligdagen og alt det andet.

Drive-in Comedy Club spiller 6 datoer med 2 shows hver dag. Klik her for at sikre dig billet til et eller flere shows.

Nikolaj Stokholm ligger i spidsen som en af landets største komikere netop nu. Med sin skæve og legesyge komik, formår Stokkefar altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom vis. Hans verdenssyn gennem brillen er bare lige liiiidt sjovere end alle vores andres og når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Ruben Søltoft  er en af tidens mest unikke komikere ! Hans historier som ofte tager udgangspunkt i hans eget liv, peppes op af hans krøllede fantasi og så bliver det for alvor sjovt. Når du er selskab med Ruben, når du næsten ikke at grine færdig, før du får den næste joke serveret. Hans  formidable evne til at formulere dagligdagsscenarier med maleriske beskrivelser, samt et overlegent talent for brug af både fysik og grimasser giver en komisk totaloplevelse, som Ruben er både kendt og elsket for.

Breve fra banken, tilfredshedsundersøgelser, familiestiftelse og valg af kreditlån. Kaster man et hurtigt blik på Kasper Gross’ emnevalg, er man tæt på at falde ned af stolen af bare kedsomhed. Tilsvarende forbavset bliver man, når man skraldgriner af hans ualmindeligt morsomme show, der på elegant vis spidder hverdagens absurditeter på unik vis. Kasper Gross var i efteråret 2019 aktuel i den anmelderroste TV2 ZULU serie Minkavlerne hvor han spillede en af hovedrollerne.


Date

24 06 2020

Time

21:00 - 22:10

Pris pr. bil

Kr. 569,00-669,00

The event is finished.