Stand-Up – Huxi Bach, Thomas Warberg & Mark Le Fevre

DRIVE-IN COMEDY CLUB

Kom til Drive-in Comedy Club når Copenhagen Drive-in samler en række af Danmarks aboslut bedste komikere i 6 forskellige shows.

6 shows for fuld udblæsning med jokes, humor, satire og skæve sjove vinkler på samfundet, dagligdagen og alt det andet.

Drive-in Comedy Club spiller 6 datoer med 2 shows hver dag. Klik her for at sikre dig billet til et eller flere shows.

Huxi Bach er kendt og elsket som en af landets absolut skarpeste satiriker og samfundskommentator – yderst charmerende med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Han er en intelligent og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en aldeles fremragende musiker. Med sin helt unikke stil har han i de senere år udvidet comedy-genren i Danmark.

Thomas Warberg har i de seneste år lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af landets mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Mark har siden koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow Bøvl, der landede ham en nominering som Årets Komiker 2019.


Date

25 06 2020

Time

16:30 - 17:40

Pris pr. bil

Kr. 569,00-669,00

The event is finished.