Stand-Up – Ruben Søltoft, Thomas Warberg & Brian Lykke

DRIVE-IN COMEDY CLUB

Kom til Drive-in Comedy Club når Copenhagen Drive-in samler en række af Danmarks aboslut bedste komikere i 6 forskellige shows.

6 shows for fuld udblæsning med jokes, humor, satire og skæve sjove vinkler på samfundet, dagligdagen og alt det andet.

Drive-in Comedy Club spiller 6 datoer med 2 shows hver dag. Klik her for at sikre dig billet til et eller flere shows.

Ruben Søltoft er en af tidens mest unikke komikere! Hans historier som ofte tager udgangspunkt i hans eget liv, peppes op af hans krøllede fantasi og så bliver det for alvor sjovt. Når du er selskab med Ruben, når du næsten ikke at grine færdig, før du får den næste joke serveret. Hans formidable evne til at formulere dagligdagsscenarier med maleriske beskrivelser, samt et overlegent talent for brug af både fysik og grimasser giver en komisk totaloplevelse, som Ruben er både kendt og elsket for.

Thomas Warberg har i de seneste år lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Brian Lykke skaber altid et både dynamisk og yderst energisk stand up show hvor han ikke er bleg for at gøre grin med sig selv. Der er garanti for uforudsigelig og grin når Brian bruger sit talent for at spotte karakterer til at skabe overraskende fortællinger og jokes. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum


Date

02 07 2020

Time

21:00 - 22:00

Pris pr. bil

Kr. 569,00-669,00

The event is finished.